• Lorem ipsum

LEVV

Een dosis lef, een sprankje glam voor de girls en wat coole looks voor de boys: LEVV is een stijlvol kledingmerk voor kids van 6-16 jaar die weten wat ze willen. Een onderscheidende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V. LEVV girls & boys is verkrijgbaar in maat 6Y (116) - 16Y (176).

Little LEVV ligt qua design in het verlengde van LEVV Girls en LEVV Boys maar is wat speelser en heeft een iets minder volwassen look dan ‘grote broer en zus’. Een onderscheidende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V. Little LEVV is verkrijgbaar in maat 80 t/m 140

Mooie kleuren, schattige dessins, fijne prints en comfortabele pasvormen, dat zijn de ingrediënten voor LEVV Newborn, een collectie speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Twee keer per jaar (zomer en winter) wordt er een fashion collectie van Levv Newborn uitgebracht, gekoppeld aan de laatste kleuren en trends van het seizoen (verkrijgbaar in maat 56 tot en met 80).

Daarnaast is er LEVV Essentials; de never out of stock collectie in basis tinten die het hele jaar door gedragen kan worden. Deze collectie is eindeloos te combineren, bevat ook een unisex lijn en is het hele jaar door te bestellen.
Verkrijgbaar van maat 44 t/m maat 74.

De collecties van LEVV Newborn zijn gemaakt van 100% biologisch Fairtrade katoen en volledig duurzaam geproduceerd (met GOTS certificering): de beste kwaliteit voor je kleintje, maar ook voor onze boeren, fabrieken en de toekomst.

BE WHO YOU WANT TO BE, WITH LEVV.
Toon:
Toon: