• Lorem ipsum

Cars

 

Sinds 1982 is Cars Jeans een nationaal en internationaal begrip in de 
mode-industrie.

Cars Jeans is als jeansmerk meegegroeid met de klant en maakt collecties voor de hele familie. Wij zijn echte ‘denim makers’ en ontwerpen de meest trendy items, zonder daarbij onze geschiedenis uit het oog te verliezen.

Naast de vaste jeanscollecties heeft Cars Jeans een breed aanbod aan outerwear, tops, bottoms en accessoires voor heren, dames en kinderen. Deze items zijn eindeloos te combineren met een jeans, waardoor je heel eenvoudig een totaallook creëert. Cars Jeans staat bekend om zijn perfecte fit, sterke basics en unieke artworks en is echt ´een family brand waar je slaagt voor een totaallook´. 

Kenmerken collecties:

Met veel passie en oog voor detail ontwerpen wij verschillende collecties, waaronder twee vaste collecties.

Tijdens het seizoen worden er flashcollecties gelanceerd en vullen we de vaste jeanscollecties aan met nieuwe modellen.

Kenmerkend voor de collecties van Cars Jeans:
- Breed aanbod voor de hele familie
- Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding 
- Stoere producten met een authentiek karakter en een solide afwerking
- Uitstekende fit, unieke artworks en sterke basics

Missie:

De missie van Cars Jeans is ´jezelf kunnen zijn in de jeans die je draagt´.
JUST BE YOUR DENIM SELF!

Cars Jeans streeft naar een ruim aanbod binnen de veelzijdige collecties, zodat je met de hele familie bij ons kunt slagen. Ook bieden wij een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, zodat onze klanten vaker iets bij ons kunnen kopen. Als ´family brand´ richt Cars Jeans zich op mensen met een down-to-earth mentaliteit, die plezier beleven aan kleding met een modieuze twist en items die een actieve/ energieke uitstraling hebben. De missie van Cars Jeans is ´jezelf kunnen zijn in de jeans die je draagt´. JUST BE YOUR DENIM SELF!

Cars Jeans is uitgegroeid tot een nationaal en internationaal fashionmerk en wereldwijd verkrijgbaar in 10 landen via 1200 verkooppunten.

Toon:
Geen producten gevonden...